Reklám banner


Az internetről alkotott véleményem

Milyen jó volt 2000-3-4-5-6-ban, akkor tényleg csak azok voltak a neten akik értettek hozzá és az értelmi színvonaluk is ennek megfelelő volt.
De mára sajnos ez már csak a múlt, sajnálatos módon, az internet hódításával egyre több primitív alig művelt is megjelenik az interneten.
Kötözködnek, trollkodnak, okoskodnak, próbálnak lehúzni, átverni, hülyeségeket irogatnak.
Eddig csak az utcán kellett ezeket nagy ívben kerülni, de mára már ide is beeszi a fene őket.

Továbbá régen még voltak egyszerűen és gyorsan használható weboldalak, de mára ez is megváltozott. Csak ezek az agyonléjerezett flash/javascript turmixolt lassú letöltésű, csicsás, áttekinthetetlen, nehézkes webrendszerek jöttek létre. Mindenütt regisztráció, már tele van az ember hócipője a sok regisztrációval.

Primitív butaság 1ik fajtája :

E-mail üzenetben nem hagyja benne az előzményt.
Már több ilyen az orránál tovább nem látó és gondolkodó emberrel találkoztam.
pl. egyszer csak érkezik egy ilyen tartalmú üzenet :

"tudnál roluk fotót küldeni árral kösz"

Ilyenkor csak úgy csípőből legalább 5 kérdés merül fel :
Ki?
Mikor?
Miért?
Minek?
Miről?

Annyira korlátolt agyú, hogy az eszébe sem jut, hogy a másiknak fogalma sincs a levele alapján, hogy mit akar.

Valószínűleg internetes apróhirdetőkben érdeklődtem az ottani kitölthető kapcsolatfelvételi oldalon egy hirdetéséről. Persze ha az ember keres valamit akkor nagyon könnyen megesik, hogy akár 5-10 hirdetővel is felveszi a kapcsolatot. Ráadásul általában nem 2 percen belül válaszolnak egy kapcsolatfelvételre hanem sokszor 2-3 nap múlva.

Hát honnan csából tudjam, hogy melyik válaszolt a kapcsolatfelvételre, ha nem hagyja benne az előzményt, sőt még a tárgy sort sem tölti ki.
Én nem értem meg, hogy ezt egyszerűen miért nem látja át és fogja fel a túloldal ?! De ha nincs ennyi esze akkor minek hirdet az interneten ?

Primitív butaság 2ik fajtája :

Internetes apróhirdetőben láttam egy hirdetést. Gondoltam felhívom telefonon. Kicseng majd valaki megnyomja a zöld telefon gombot és kb. így beleröfög a telefonba :

halllllóóóó, vagy igennnn.

Köszönök neki, majd elmondom, hogy a hirdetésére érdekelődök.
Ez valószínűleg túl megy az 1 bites agyán és 2 mondatot már nem tud egyszerre felfogni és értelmezni, ezért visszakérdez, hogy :

Micsoda ?

Persze az is lehet, hogy be van rúgva mint az állat és azt sem tudja, hogy egyáltalán hirdetett valamit.
Na mondom akkor kezdjük újra, még egyszer elmondom, neki, hogy a hirdetésére jelentkezek vagy érdeklődök. Na ekkor már kezd valami derengeni az agyában mert, hallom a hangsúly, hogy
"meg van"
és kb. huh eksön van, valaki telefonált....
Kezdő oldalra
(C) 2000-2012 zsolt - Minden jog fenntartva!


Kattints a hirdetésre
Kattints ide