Reklám banner


Ezen az oldalon azok a mocskok találhatók
akik nyílvánosan neki álltak engem fikázni
Figyelem !

Az oldal végig olvasásával elfogadod az oldalt készítő saját véleményét ami nem feltétlenül egyezik meg a Te (vagyis aki most ezt olvasod) véleményével.

Tehát, most fontold meg, kíváncsi vagy-e a másik véleményére.

Ha NEM,
akkor most azonnal csukd be ezt az oldalt és felejtsd is el, hogy létezik.

Ha IGEN,
akkor meg ne nyafogj, hogy mi ért téged, vállaltad !Ezek az organikus mocskok egyáltalán nem azon kevés vásárló közül kerültek ki akik a kacatjaimat vásárolták meg, hanem olyan fórumokból ahol partnerként kezeltem őket, de nem bírták elviselni azt, hogy egy nagy rakás szarkupacok és van aki többre viszi tőlük VAGY más véleményen van mint a bégető birka fogyasztó társadalmom tömege ahova már begyalulták őket.
Ezek azok az emberek akik képesek a hátadba döfni a kést vagy simán besúgónak állni azért, hogy a politikai elit seggét nyalhassák és a saját bőrüket mentsék, kb. mint az a bizonyos fajta népcsoport akinek nevét sem lehet már leírni, de mindenki utálja őket mint a szart, mert olyanok mint a sáskák, felvásárolják az országot, lakóparkokat építenek a saját génjeiknek és még reklámozzák is a saját 1947-ben felvásárolt és így létrehozott országukban ezt.

A régi mondás : Akinek nem inge nem veszi magára


Tehát ezért álljon itt ez a kép ami azt hiszem magáért beszél:
Több éve
Ács Gábor, aki Acs Gabor néven jelenik meg a netenUpdate:2013.09.13.
Nem elégszik meg a kis mocsok azzal amit eddig tett, hanem tovább fúrkálódik és mostmár másokat is próbál ellenem hangolni.
"Nos, ---- és mindenki más itt a levlistán, hogy' is állunk ezzel?"
Mi ez ha nem hátbaszúrás ?????? És még kikéri magának a kis mocsok, egyszerűen elképesztő ! Egyébként privát levél kiposztolását, pontosan ez a kismocsok ács kezdte még évekkel ezelőtt.
2013.09.12.
Kovács József, KJ aláírással jelenik meg a neten
2013.12.23.
A legnagyobb gond ezekkel az elektro-tesla listán lévő tuskó-bunkókkal, hogy kiposztolnak rólad dolgokat és az eredeti témától eltérő dolgokkal kezdenek el foglalkozni, majd mikor már sikerült kizökkenteni a témát a saját szájízük szerint akkor meg elkezdenek fikázni. Ez kb. olyan mint az utcai kötekedő útonállók, csak modern kori elektronikus formában a gépük mögé bújva, mert egy kis szar alakok akik csak onnan mernek írogatni.

Aztán miután megmondod neki, hogy ez így rohadt dolog volt akkor még ő neki áll feljebb és jár a pofája meg hőzöng. kb. mint a

"Hát az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött..."

S miután a fentieket kitettem még hőzöngenek, főleg ez a kis seggfej senkiházi Kovács József.

Szóval ezen az elektro-tesla listán (sajnos Tesla nevét is bemocskolják ezzel a szarfolyamukkal) túlteng a sok diplomás vagy anélküli köcsög, akinek nincs más elfoglaltsága vagy szórakozása, mint hogy csevej listát csináljon egy elektronikai listából és pillantok alatt más irányba vigye a témát.

Szóval így végződött az egész, hogy megkértek, hogy ne írjak oda többet. Ha csak ezen múlik, akkor le is sz...hatnak bő nyállal, meg keringve és magasról leszarom azt az néhány köcsögöt akik ott írogatnak. Ez természetesen nem a teljes tagságra vonatkozik, hanem arra néhány taplóra aki ott osztja az észt. De a fentiekhez képest igencsak megnőtt a számuk.

Ismételten hangsúlyozom, akinek nem inge nem veszi magára,
míg a többi meg tehet egy nagy szívességet.

2015.02.27.
Tettem vettem a weboldalon és megtaláltam ezt az oldalt is.
Az azóta eltelt időben rájöttem, hogy mennyi időm és energiám megmaradt amióta nem olvasom ezeket a felnőttek homokozójának nevezett levlistákat, fórumokat, stb...

Nem kell mindegyik balfasznak a hülyeségét hallgatni vagyis olvasni és nem érez az ember késztetést, hogy válaszoljon rá, mintha nem is lenne más dolga. Ez a sok unatkozó levlista irogató magasan kvalifikált csög meg had fürödjön a saját baromságainak posványában.

Szóval ennél jobbat nem is tehettek volna.... 2017.07.13.
Hmmm, megint megtaláltam ezt a fájlt....
Komolyan nem hiányoznak, az összes fórumozós, faszbúkos köcsög elmehet a 3.14csába, ezek a helyek az unatkozó faszfejek homokozói, ahol mint az 5 éves gyerekek a homokozóban : add vissza, az enyém, miért romboltad le ?, menj innen ez az én helyem, stb.A fenti információkat szabadon az internetről bárki számára elérhető helyről szedtem össze.

A fentiek kizárólag az én véleményemet tükrözik, mely különbözhet másokétól.
Kezdő oldalra
Kattints a hirdetésre
Kattints ide